Sectoren

GROOTHANDEL | KLEINHANDEL | BESCHUTTE WERKPLAATSEN | ORTHOPEDIE | NON-PROFIT | SCHAALBARE PRODUCTIE | INSTALLATIE BEDRIJVEN

Jouw doel is ons doel

Bij ons draait het om jou en jouw business. Onze digitale oplossingen moeten voor jou, je organisatie en je klanten een tastbare meerwaarde creëren. Als een echte copiloot staan we je bij om je eigen producten en diensten naar een hoger niveau te tillen. We doen dit samen als één hecht team. Samen bereiken we jouw doel.

Sectoren

GROOTHANDEL | KLEINHANDEL | BESCHUTTE WERKPLAATSEN | ORTHOPEDIE | NON-PROFIT | SCHAALBARE PRODUCTIE | INSTALLATIE BEDRIJVEN

Jouw doel is ons doel

Bij ons draait het om jou en jouw business. Onze digitale oplossingen moeten voor jou, je organisatie en je klanten een tastbare meerwaarde creëren. Als een echte copiloot staan we je bij om je eigen producten en diensten naar een hoger niveau te tillen. We doen dit samen als één hecht team. Samen bereiken we jouw doel.

KLEIN, MIDDELGROOT EN GROOT

Digitale oplossing op maat van jouw onderneming

GROOTHANDEL

Uw bedrijf is toeleverancier voor de retail of de industrie. Het karakter van uw handel is meer en meer projectmatig. Het sleutelbegrip is just-in-time delivery. Dat vraagt om software die uw verkoopproces goed ondersteunt.

Met uw producten levert u kennis en kunde aan uw klant. Advies over de toepassing wordt steeds belangrijker, maar ook het leveren van een product op maat. U voert hiervoor klantspecifieke aanpassingen uit, die u in eigen beheer doet of uitbesteedt. Het karakter van uw handel is meer en meer projectmatig. Bijvoorbeeld bij nieuwe verkopen, maar ook in geval van gepland onderhoud bij uw klant. Of het nu gaat om onderhoudsintervallen of ad hoc in geval van storingen, just-in-time delivery is het sleutelbegrip.

Dit alles maakt dat u behoefte hebt aan een oplossing die uw verkoopproces goed ondersteunt: van het eerste contact met een prospect of een nieuwe lead bij een bestaande klant tot het verkrijgen van de opdracht. En aan een oplossing die de uitvoering accuraat ondersteunt en waarmee de goederen en uren volgens afspraak geleverd worden. U kunt zich richten op de bewaking van de marge, eventueel in voor- en nacalculatie.

 

Ook is het belangrijk dat u de kennis van medewerkers over wat er bij uw klant speelt, vasthoudt in uw organisatie. Dat u 24 uur per dag geopend bent via uw webshop of via een brancheportaal. U wilt een logistiek apparaat dat betrouwbaar en snel kan leveren. En dat u serviceprocessen goed geautomatiseerd zijn, zodat u service en onderhoud levert volgens afspraak. Immers, een tevreden klant blijft bij u.

Elektronica, Metaalwaren, Bouwsector, Verpakkingsmaterialen

KLEINHANDEL

In een kleinhandel is het een drukte van belang: klanten lopen in en uit, hebben allerlei vragen, verkopers zijn in de weer met het presenteren van producten, rekken aanvullen, klanten helpen, kassa bedienen… Daarnaast moet u ook nog uw voorraadbeheer beheren om uw assortiment beschikbaar te houden voor uw klanten.

ASCI is een softwarepakket dat het voorraadbeheer en kassabeheer van een kleinhandel vereenvoudigt. Alle nodige werkzaamheden hebben tot doel uw klanten tevreden te stellen. Dat vraagt een gebruiksvriendelijk en efficiënt voorraadbeheersysteem. Zo heeft uw personeel alle tijd om zich met uw klanten bezig te houden en optimaal aan hun wensen te voldoen.

Meubelsector, Huishoudproducten, Tuinproducten, Persoonlijke hygiëne

BEDRIJFSGROOTTE

Aangepast aanbod voor elke bedrijfsstructuur

Elke organisatie is uniek. Elke onderneming is anders en kampt met specifieke uitdagingen. Om hier op in te spelen heeft Asci vandaag een portfolio van oplossingen en diensten uitgewerkt op maat van elk type organisatie. 

BESCHUTTE WERKPLAATSEN

Al heeft een Beschutte Werkplaats dezelfde processen als andere productie-, assemblage- of dienstenbedrijven, er zijn belangrijke verschillen die zich vertalen in een andere aanpak van de bedrijfsautomatisering.

De planning van de machines is meer ingewikkeld, wegens het niveauverschil in de capaciteiten van de medewerkers. Voor vele opdrachten is de klant eigenaar van de aanwezige voorraad. Dat maakt het identificeren en het bijhouden ervan niet eenvoudig.

Ook in deze sector wordt de klantenvraag steeds complexer, terwijl er niet mag ingeboet worden aan de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de levering. Met een automatisering op maat, verkrijgt u volgende voordelen:

– Productiegegevens in real-time
– Uitgebreide rapportering voor een snellere en betere besluitvorming
– Overzicht van de rentabiliteit per project op basis van tijdsregistratie
– Analytische boekhouding

Diverse Beschutte Werkplaatsen in België

ORTHOPEDIE

ASCI biedt met meer dan 25 jaar ervaring een geïntegreerd pakket aan voor de sector, dat omvat:

ONE-STOP-SHOP

IT oplossingen die het best bij uw bedrijf passen

ASCI is totaalleverancier van diensten en producten die voorzien in uw automatiseringsbehoeften. Het aanspreekpunt voor bedrijven en organisaties met vragen over hardware, software en communicatie oplossingen.

NON-PROFIT

Soms is het noodzakelijk om uw huidige software even opnieuw kritisch in vraag te stellen. Ook in de non-profit sector spelen economische afwegingen een rol en moet er gestreefd worden naar een zo optimaal mogelijke werking van de administratie. Zodoende kan verzekerd worden dat de fondsen waarover men beschikt, zo efficiënt mogelijk aangewend worden. Dit is ook noodzakelijk uit respect voor de diverse fondsverschaffers.

Sectorfederaties, Fondsenwerving

SCHAALBARE PRODUCTIE

U wil efficiënter werken of meer doen met minder?


ERP-systemen kunnen niet alleen de efficiëntie van uw bedrijf onmiddellijk verhogen maar ook uw kosten reduceren. Zij laten u toe meer te doen met minder, en de grip op uw bedrijfsprocessen te vergroten. Goede software in productie is vandaag de dag onontbeerlijk, voor ieder productiebedrijf van klein tot groot. Bij ASCI bent u hiervoor bij de juiste partner.

Cosmetica, Koffie, Textiel

INSTALLATIE BEDRIJVEN

U wil meer controle op uw projecten?


De uitdagingen voor een installatiebedrijf zijn vandaag de dag niet gering. Iedereen ondervindt druk op zijn marges, wat de noodzaak om sneller en efficiënter te werken vergroot. Ons ERP-systeem kan de efficiëntie van uw bedrijf verhogen en uw kosten en administratie reduceren. Onze software voor installatiebedrijf is een belangrijke tool om u te helpen concurreren.

Pompen, Compressoren, Weegbruggen

Contact

Vragen over onze software en diensten?
We helpen je graag.