ERP Software

Klassieke ERP Modules | Warehouse Management Systeem | Business Intelligence/Rapportering
Customer Relationship Management | Document Management | Webshop

Oplossingen met impact

ASCI wil met haar ERP pakket al uw administratieve processen automatiseren, zodat u ten allen tijde volledig inzicht heeft in uw bedrijfsvoering. Met de complete inschakeling van de ASCI software automatiseert u van boekhouding tot logistiek en van aankoop over voorraadbeheer tot verkoop.

ERP Software

Klassieke ERP Modules | Warehouse Management Systeem
Business Intelligence/Rapportering | Customer Relationship Management
Document Management | Webshop

Oplossingen met impact

ASCI wil met haar ERP pakket al uw administratieve processen automatiseren, zodat u ten allen tijde volledig inzicht heeft in uw bedrijfsvoering. Met de complete inschakeling van de ASCI software automatiseert u van boekhouding tot logistiek en van aankoop over voorraadbeheer tot verkoop.

BOEKHOUDING – LOGISTIEK – AANKOOP – VOORRAADBEHEER – VERKOOP

Digitale oplossing op maat van jouw onderneming

KLASSIEKE ERP MODULES

Met onze klassieke ERP modules worden volgende zaken afgedekt: offertes, aankoop, verkoop, leveringsbonnen, facturatie, voorraadbeheer, magazijnbeheer, productie en atelier beheer, uitgebreid prijzen- en kortingensysteem, barcodes, Serienummers, EDI, samenstellingen.

Met de software van ASCI optimaliseert u de informatie- en communicatielijnen in uw organisatie en vergroot u de efficiëntie, effectiviteit, flexibiliteit en klantgerichtheid van uw organisatie. Omdat alle gegevens vastliggen in één database, maakt u eenvoudig analyses en overzichten wat vroeger misschien niet zo evident was.
Het ASCI pakket is zeer gebruiksvriendelijk en uitermate geschikt voor het middelgrote bedrijf. De eenmalige invoer van gegevens zorgt voor minder fouten en leuker werken. Het pakket biedt ook een efficiëntere manier van werken wat leidt tot meer kwaliteit en minder kosten

WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEEM

Succesvolle ondernemers zijn steeds op zoek naar verbetering: kwaliteitsverbetering, productiviteitsverhoging, kostenbesparing. Door het beheer van uw goederenstromen te automatiseren met een warehouse management systeem (wms) vermindert u de administratieve lasten aanzienlijk, versnelt u de processen, reduceert u de foutkans en vergroot u de betrouwbaarheid. Kortom, met de inzet van het warehouse management systeem (wms) verhoogt u de kwaliteit, is tracking en tracing mogelijk en brengt u de kosten omlaag. Hierdoor kunt u tot wel 20% besparen!

 

De ASCI-WMS (warehouse management systeem) zorgt voor efficiëntie in de verwerking van orders en ontvangsten. Door de inzet van het wms:

BEDRIJFSGROOTTE

Aangepast aanbod voor elke bedrijfsstructuur

Elke organisatie is uniek. Elke onderneming is anders en kampt met specifieke uitdagingen. Om hier op in te spelen heeft Asci vandaag een portfolio van oplossingen en diensten uitgewerkt op maat van elk type organisatie. 

Business Intelligence/Rapportering

Business intelligence (BI) staat voor het verzamelen van gegevens binnen de eigen handelsactiviteit. Het kan omschreven worden als het proces van gegevens omzetten in informatie, dat vervolgens zou moeten leiden tot kennis en aanzetten tot adequate actie. Business intelligence heeft als doel competitief voordeel te creëren en organisaties slimmer te kunnen laten werken. Het wordt als een waardevolle kerncompetentie beschouwd. BI maakt het mogelijk beter te worden in onderstaande domeinen:

CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT

Iedere onderneming heeft een bestand met gegevens over klanten en zakelijke relaties. Meer en meer middelgrote bedrijven realiseren zich hoe belangrijk deze gegevens zijn voor het bedrijf. Door ze te organiseren kan er veel beter gebruik worden gemaakt van de gegevens.

Het gebruik van CRM helpt u bij het managen van deze klant- en relatiegegevens. CRM is in het algemeen een werkwijze om contacten met de klant of relatie te optimaliseren. Om dit daadwerkelijk effectief te laten zijn, is het belangrijk dat iedereen binnen de onderneming deze klantgerichte werkwijze aanneemt. Deze denk- en werkwijze kan vervolgens worden ondersteund met software dat klant- en relatiegegevens vastlegt, afspraken beheert (gekoppeld aan de Outlook kalender), emails centraal bewaart, cijfermateriaal (omzet, opportuniteiten) visualiseert. Op al deze data zijn ten slotte ook nog analysemogelijkheden voorzien.

Het gebruik van CRM leidt tot een betere stroomlijning van de processen rondom een klantcontact. Dit leidt tot de volgende voordelen: verbetering van klantbeheer en serviceverlening, verhoging van efficiency van personeel, verhogen van beschikbaarheid van informatie van klanten waar en wanneer je dit wil én verkorting van de verkoopcyclus.

Het opbouwen van een centrale database waarin alle contacten met klanten bewaard worden, zorgt ook voor het borgen van alle commerciële kennis binnen het bedrijf. In het geval een commerciële medewerker vertrekt, zorgt dit voor een vlotte overdracht naar de nieuwe collega.

ONE-STOP-SHOP

IT oplossingen die het best bij uw bedrijf passen

ASCI is totaalleverancier van diensten en producten die voorzien in uw automatiseringsbehoeften. Het aanspreekpunt voor bedrijven en organisaties met vragen over hardware, software en communicatie oplossingen.

DOCUMENT MANAGEMENT

Vroeger was het evident dat we communiceerden via papier. Vandaag is dit niet meer zo en wordt de papierberg stilaan gedigitaliseerd onder invloed van ICT-oplossingen. Een bedrijf gaat vandaag de dag om met een hele resem aan documenten. Denk maar aan offertes, bestelbonnen, leveranciersfacturen, leveringsnota’s, contracten, technische fiches, enz.. De uitdaging bestaat erin om deze documentenstroom te beheren.


Waarom documentenbeheer digitaliseren?

WEBSHOP

De keuze voor een webshop (webwinkel) is niet altijd vanzelfsprekend. Soms wordt er bij een start up direct gekozen voor alleen een webshop. Een andere keer is een webshop aanvullend op een bestaand verkoopkanaal.


Een webshop heeft volgende voordelen:

Contact

Vragen over onze software en diensten?
We helpen je graag.